Uitzending
Pauw & Witteman - 18-2-2011

18-2-2011

Pauw & Witteman

2332 x bekeken | 1 reacties
5
Gasten: Ivo Opstelten, Hans Dorrestijn en Sonja Barend.

Ivo Opstelten
Politieagenten moeten tijdens hun dienst anderhalf uur langer op straat zijn. Dat staat in een actieplan dat minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) gepresenteerd heeft aan de Tweede Kamer. De gemiddelde wijkagent zit nu 40 procent van zijn werktijd aan het bureau, mede omdat agenten na elk incident zelf al het papierwerk moeten doen.

Hans Dorrestijn
Cabaretier Hans Dorrestijn staat na jaren weer op de planken met zijn nieuwe voorstelling Het Buigen. Een leven in nummers. Een voorstelling waarin Dorrestijn het huwelijk als instituut op de korrel neemt, beschrijft hoe lelijk Meryl Streep is, een anti-hondenlied zingt en komen er enkele passages voor waarin vogels de hoofdrol opeisen.

Sonja Barend
De Nederlandse televisie bestaat dit jaar 60 jaar. Op 2 oktober 1951 werd in Nederland, voor het eerst een programma uitgezonden. Er waren op dat moment zo'n vijfhonderd televisietoestellen in omloop. Naar aanleiding van het zestigjarige bestaan van de Publieke Omroep (NPO), laat de omroep de kijkers nu een canon samenstellen van de zestig meest bepalende tv-programma’s van de afgelopen zes decennia.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 18 februari door de VARA en NTR. Te gast waren Hans Dorrestijn, Ivo Opstelten en Sonja Barend. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie