Uitzending
Pauw & Witteman - 17-2-2011

17-2-2011

Pauw & Witteman

1975 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Jan Kees de Jager, Bart Chabot, Franca Treur en Henk Donkersteeg.

Jan Kees de Jager
Minister van FinanciŽn Jan Kees de Jager is in de uitzending te gast en zal ingaan op de koers van het CDA. De partij staat op een historisch laag aantal zetels in de peilingen en lijkt te kampen met een leiderschapscrisis na het vertrek van Jan Peter Balkenende. Het besluit om deel uit te maken van een minderheidskabinet met gedoogsteun van de PVV zorgde voor veel commotie binnen de partij. Denkt de minister dat de huidige koers van het CDA de partij uiteindelijk weer zal doen stijgen in de peilingen?

Henk Donkersteeg
Henk Donkersteeg, de vader van de in 2009 ontvoerde en misbruikte 7-jarige Hannah, is blij met het voorstel van staatssecretaris van Justitie Fred Teeven (VVD) om het moeilijker te maken voor verdachten van zware misdrijven om een tbs-straf te ontlopen.

Franca Treur
Wat schuilt er achter de populariteit van Boer zoekt vrouw? Het programma waarin vrouwen strijden om de liefde van een boer, trekt al jaren miljoenen kijkers en ook dit seizoen kijken wekelijks meer dan vijf miljoen mensen. Schrijfster Franca Treur debuteerde in 2009 met Dorsvloer vol confetti, een boek over een Zeeuwse boerengemeenschap. Treur groeide zelf ook op een boerderij en probeert het succes van Boer zoekt vrouw te verklaren.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 17 februari door de VARA en NTR. Te gast waren Bart Chabot en Jan Kees de Jager. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie