Uitzending
Pauw & Witteman - 16-3-2012

16-3-2012

Pauw & Witteman

1833 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Peter Vanvelthoven, Frits Wester, Marina van der Wal en Jan Dijkgraaf.

Frits Wester
Diederik Samsom is de kersverse partijleider van de PvdA. Dat maakte partijvoorzitter Hans Spekman vanmiddag om 4 uur bekend in Amsterdam. Samsom volgt hiermee Job Cohen op die bijna een maand geleden aangekondigde af te treden en zich terug te trekken uit de landelijke politiek. De nieuwe partijleider wordt ook de fractievoorzitter in de Tweede Kamer. Parlementair journalist Frits Wester analyseert de campagne die de vijf kandidaten de afgelopen weken hebben gevoerd. En welke richting gaat de PvdA op met Samsom als leider?

Marina van der Wal en Jan Dijkgraaf
Alle generaties ouders krijgen er onherroepelijk mee te maken. Kleine kinderen worden groot en bereiken de meest gevreesde periode in hun opgroeien: de puberteit. Pubers gaan de wereld ontdekken en keren zich af tegen hun ouders, met de daarbij horende streken. Tijd voor een boek over het opvoeden van pubers, zo vonden Jan Dijkgraaf en Marina van der Wal. Zij ontmoetten elkaar via Twitter, raakten over het onderwerp aan de praat en besloten samen een boek te schrijven getiteld 'Het enige echte eerlijke puber- opvoedboek'. Jan Dijkgraaf en Marina van der Wal zijn zelf ouders van opgroeiende tieners en noemen zichzelf dan ook puberexpert.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 16 maart door de VARA en NTR. Te gast waren Frits Wester, Diederik Samsom en Jan Dijkgraaf. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie