Uitzending
Pauw & Witteman - 14-5-2013

14-5-2013

Pauw & Witteman

1270 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Nicky Westerhof, Cornald Maas, Paul Jansen en Dick Benschop.

Cornald Maas
Anouk heeft vanavond in Zweden een finaleplaats veroverd op het Eurovisie Songfestival. De zangeres vertegenwoordigt ons land in de halve finale met het nummer Birds. De laatste acht jaar ontbrak Nederland in de finale van het liedjesfestijn, Re-Union slaagde er in 2004 als laatste in zich te mengen in de eindstrijd. Cornald Maas is vanavond te gast bij Pauw & Witteman om het optreden van Anouk en de uitslag van de halve finale te bespreken.

Paul Jansen
Staatssecretaris Frans Weekers van FinanciŽn moet vanavond tijdens een Tweede Kamerdebat vechten om zijn plaats in de politiek te kunnen behouden. Van de regeringspartijen PvdA en VVD mag hij geen fouten meer maken. De oppositiepartijen SP, CDA, PVV, D66 en GroenLinks stellen zich vooralsnog hard op. Ze zijn kritisch over de uitglijders die Weekers heeft gemaakt in de toeslagenfraude van Bulgaren. Vandaag moet opnieuw blijken in hoeverre Weekers op de hoogte was van de fraude. Heeft hij voldoende gedaan om de fraude te voorkomen? Hierover en meer praat Pauw & Witteman vanavond met politiek commentator van De Telegraaf Paul Jansen.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 14 mei door de VARA en NTR. Te gast waren Cornald Maas, Dick Benschop en Paul Jansen. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie