Uitzending
Pauw & Witteman - 10-11-2008

10-11-2008

Pauw & Witteman

2044 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in Pauw & Witteman: Alberto Stegeman, Oscar Hammerstein, Jon van Eerd en Mildred Roethof.

Oscar Hammerstein
Oscar Hammerstein kraakt Peter R. de VriesAdvocaat Hammerstein noemt Peter R. een opportunist, een slecht journalist en denkt dat hij "volkomen de weg kwijt is". Met de actie met verborgen camera wil Peter R. geen misstanden aan de kaak stellen, maar enkel zichzelf in de kijker spelen.

Mildred Roethof
De documentaire Sex Sells van Mildred Roethof heeft de nodige reacties losgemaakt. Roethof deed onderzoek naar hoe Nederlandse jongeren tegenwoordige over seks denken. Conclusie: erg makkelijk. Zo blijken meisjes zich al voor een breezer over te laten halen tot orale seks. Voor Minister Rouvoet gaf de documentaire aanleiding voor een discussie over de mentaliteit van jongeren. Hij maakt zich zorgen over "de losgeslagen seksmoraal van de jeugd," zo meldt het Algemeen Dagblad.

Jon van Eerd
Acteur, zanger en schrijver Jon van Eerd staat in de theaters met de klucht Boeing Boeing. Hij heeft één van de hoofdrollen en hij vertaalde het stuk.

Alberto Stegeman
Peter R. de Vries 'ontmaskerde' Joran van der Sloot met de verborgen camera. Journalist Alberto Stegeman maakt ook geregeld gebruik van de verborgen camera. Zo toonde hij er onder meer mee aan dat de beveiliging van kazernes zo lek is als een mandje. Vanavond zal hij in debat gaan met advocaat Oscar Hammerstein over het gebruik van de verborgen camera. Is het wel ethisch? En hoe bruikbaar zijn de 'bekentenissen' in de rechtszaal?

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 10 november door de VARA en de NPS. Te gast waren Alberto Stegeman, Mildred Roethof, Oscar Hammerstein en Jon van Eerd. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie