Uitzending
Op1 - 6-6-2020

6-6-2020

Op1

528 x bekeken | 0 reacties
5
Crystal meth maakt een snelle opmars in Nederland. In nog geen vier jaar tijd heeft de productie van een van de meest verslavende harddrugs zich stevig verankerd in ons land. Vanochtend vroeg werd er vermoedelijk weer een crystal meth-lab opgerold. Andy Kraag, hoofd Dienst Landelijke Recherche, praat erover.

De 19-jarige Myrthe van der Houwen is het zat dat ze zo vaak wordt lastiggevallen op straat en startte een petitie, die in twee dagen tijd duizenden keren werd ondertekend. Zij wil dat de aanpak van straatintimidatie hoger op de politieke agenda komt. Iemand die daarvoor moet gaan zorgen, is VVD-Tweede Kamerlid Dilan Yesilgöz.

Wat doet tien weken corona-lockdown met ons koopgedrag? Uit onderzoek van de Volkskrant blijkt dat we massaal dezelfde dingen in dezelfde periode kopen. Columnist en ondernemer Annemarie van Gaal analyseert ons koopgedrag in crisistijd en geeft tips om geld te besparen én te verdienen.

In het nieuwe seizoen van 'Het echte leven in de dierentuin' nemen we een kijkje in het geheime leven van de dieren in Ouwehands Dierenpark. Directeur Robin de Lange en manager dierverzorging en bioloog José Kok geven ons een voorproefje.

In deze uitzending van Op1 was Annemarie van Gaal te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op zaterdag 6 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie