Uitzending
Op1 - 3-6-2020

3-6-2020

Op1

746 x bekeken | 0 reacties
5
De gemeente Rotterdam heeft de demonstratie tegen racisme en politiegeweld bij de Erasmusbrug een half uur voor het einde beŽindigd. We praten erover met Nourdin el Ouali (NIDA Rotterdam), Joost Eerdmans (partijleider Leefbaar Rotterdam) en met Salwa van der Gaag (AD Rotterdams Dagblad).

Viroloog Ab Osterhaus praat over de kans op besmetting met het coronavirus in het vliegtuig.

We mogen vanaf 15 juni weer op vakantie, tenminste naar een aantal Europese landen. Is dat wel verstandig? We bespreken het met minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok.

Korpschef Frank Paauw van de Amsterdamse politie over zijn afwegingen rondom de antiracisme-demonstratie op De Dam. Waarom had hij niet door dat er zoveel mensen op af zouden komen?

Cabaretier Guido Weijers wil ons allemaal weer het theater in krijgen, maar hoe moet dat met alle corona-maatregelen? Hij bedacht een coronaproof theater.

In deze uitzending van Op1 waren Ab Osterhaus, Guido Weijers, Joost Eerdmans en Stef Blok te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op woensdag 3 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie