Uitzending
Op1 - 2-6-2020

2-6-2020

Op1

909 x bekeken | 0 reacties
5
VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff, politiek verslaggever bij de NOS Xander van der Wulp, viroloog Anne Wensing en gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Amsterdam Don Ceder over de demonstratie op de Dam van maandag, en de rol van burgemeester Femke Halsema.

De middelbare scholen openden vandaag weer de deuren en de anderhalvemeterregel moet ook daar worden nageleefd. Is het goed gegaan? Daarover praten we met voorzitter van de VO-raad Paul Rosenmöller.

Waarom komen burgers in opstand tegen hun gemeentebestuur? Waar is het misgegaan en hoe heeft het zo uit de hand kunnen lopen? In het nieuwe seizoen van het programma 'Opstandelingen' probeert Sophie Hilbrand de vinger op de zere plekken van de lokale democratie te leggen. Met opstandelingen Ray Joustra en Kim Wittop Koning is ze te gast.

Zanger Frank Boeijen praat over de manier waarop hij inspiratie haalt uit deze coronatijd.

In deze uitzending van Op1 waren Frank Boeijen, Klaas Dijkhoff, Paul Rosenmöller en xander van der wulp te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op dinsdag 2 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie