Uitzending
Op1 - 4-6-2020

4-6-2020

Op1

912 x bekeken | 0 reacties
5
PVV-leider Geert Wilders eiste vandaag dat de gesprekken tussen burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, en minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, openbaar werden gemaakt. Ruben Koops, verslaggever bij Het Parool, praat over de gesprekken tussen Halsema en Grapperhaus over de anti-racisme demonstratie op De Dam in de hoofdstad.

Niet eerder viel er in Nederland zo weinig regen als in dit jaar. Volgens het KNMI was dit bovendien het zonnigste voorjaar ooit gemeten, en al die zon heeft het water extra snel doen verdampen. Dat heeft geleid tot een record: het is sinds 1976 niet zo droog geweest. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, maakt zich grote zorgen over deze historische droogte.

Speciaal coronagezant van het Kabinet, Feike Sijbesma, vertelt over de internationale race naar het coronavaccin.

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Peter Plasman praten over de verdediging van kroongetuige in het Marengoproces, Nabil B. Vandaag maakten advocaat Peter Schouten en Peter R. de Vries bekend dat zij de vermoorde advocaat Derk Wiersum op willen volgen.

In deze uitzending van Op1 waren Feike Sijbesma en Peter Plasman te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op donderdag 4 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie