Uitzending
Op1 - 22-3-2020

22-3-2020

Op1

1379 x bekeken | 1 reacties
6
Het dodental loopt op. 43 mensen overleden vandaag aan het coronavirus. Viroloog Ab Osterhaus over de aantallen en prognoses.

Max Daniel, nationaal politiecommandant coronacrisis, ziet hoe de ergernis op straat oploopt nu mensen zich niet aan de afgesproken regels houden. En Rob Jetten van D66 over of de politiek nog meer in actie moet komen.

Professor Eric Snijder van het LUMC werkt aan een virusremmer tegen corona. Hoe ver is hij en wat zijn de kansen op een echt vaccin?

Jeugdjournaal-presentator Joris Marseille en journalist/puber-expert Saskia Smith over hoe je kinderen en jongeren waarschuwt, maar niet te angstig maakt.

Huisartsen zijn de eersten die coronapatiŽnten in het vizier krijgen. De werkdruk loopt op en ze staan voor moeilijke keuzes. We praten met Carin Littooij, Conny van Bentum en Jan Smulders.

In deze uitzending van Op1 waren Ab Osterhaus, Conny van Bentum, Joris Marseille, Saskia Smith en Rob Jetten te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma en Hugo Logtenberg. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op zondag 22 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie