Uitzending
Op1 - 21-3-2020

21-3-2020

Op1

475 x bekeken | 1 reacties
5
De coronacrisis treft ook onze boeren. Wat zijn de gevaren voor hen? En hoe zorgen we ervoor dat er genoeg voedsel voor iedereen blijft? Te gast is minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten.

Duizenden Nederlanders zitten op dit moment vast in het buitenland. Zij kunnen niks doen behalve afwachten, wat leidt tot onzekerheid en chaos. VVD-Kamerlid Sven Koopmans heeft contact met een aantal van hen, en schuift aan.

Bijna alle sportevenementen zijn afgelast. Om dat gat te vullen duikt Studio Sport de komende zondagen de archieven in om de liefhebber te vermaken met legendarische sportmomenten. Presentatrice Dione de Graaff is te gast.

Achtduizend man personeel van Blokker, Big Bazaar & Intertoys houdt in de gaten of u wel 1,5 meter afstand houdt bij de kassa. Moeilijk om na te leven bij een lockdown, waar CEO Michel Witteveen tegen is.

Vandaag werden zestig patiŽnten vanuit Brabantse ziekenhuizen overgebracht naar ziekenhuizen elders, omdat Brabantse ic's volraken met coronapatiŽnten. Arts-microbioloog Jan Kluytmans van het Amphia Ziekenhuis in Breda is te gast.

In deze uitzending van Op1 was Dione de Graaff te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma en Hugo Logtenberg. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op zaterdag 21 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie