Uitzending
Op1 - 25 maart 2020

25 maart 2020

Op1

25-3-2020

| 497 x bekeken | 0 reacties
5
Aura Timen, hoofd landelijke co÷rdinatie infectieziektenbestrijding bij het RIVM, is te gast over de eerder vandaag bekendgemaakte cijfers. In totaal zijn er 6412 bevestigde besmettingen en 356 doden. Waar staan we nu in de coronacrisis?

Rechtbankverslaggever voor de Telegraaf Saskia Belleman was vandaag aanwezig bij de rechtszaak tegen een Corona-kucher die vandaag diende. De verdachte kuchte in het gezicht van een agent en beweerde besmet te zijn met het nieuwe coronavirus. Hoe doen de rechtbanken het eigenlijk dezer dagen, nu alles digitaal moet?

50-PLUS-leider Henk Krol maakt zich zorgen om het grote aantal ouderen dat direct en indirect wordt getroffen door het coronavirus.

Suse van Kleef vertelt over het Verenigd Koninkrijk waar ze inmiddels strenge maatregelen nemen tegen het coronavirus. Zeker nu ook prins Charles, de opvolger van Queen Elizabeth, de ziekte heeft.

Hannah van der Weg en Brahim Lakhal hebben allebei een broer die in een verzorgingsinstelling woont. En die mogen op het moment geen bezoek ontvangen. Dat is lastig voor iedereen. Ze doen hun verhaal.

Fedor Lammers en Peter Paul Zwanikken komen langzaam bij van hun corona-besmetting en vertellen (via de telefoon) over hun ervaringen.

In deze uitzending van Op1 was Henk Krol te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 25 maart 2020 werd uitgezonden op woensdag 25 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie