Uitzending
NOVA - 9-6-2006

9-6-2006

NOVA

814 x bekeken | 0 reacties
6
Henk Kamp over Uruzgan
Tijdens het WK schuift dagelijks een centrale gast aan tafel die de onderwerpen in de uitzending van commentaar voorziet. Minister van Defensie Henk Kamp (VVD) bijt vanavond het spits af om onder meer te praten over de missie in de Afghaanse provincie Uruzgan.

Acht kandidaat-lijsttrekkers in debat
Lousewies van der Laan (D66-fractievoorzitter) en Alexander Pechtold (D66-minister voor Bestuurlijke Vernieuwing) kruisten al eerder de degens, maar vanavond gaan alle acht kandidaat-lijsttrekkers van D66 voor het eerst met elkaar in debat, in Zwolle. Nova is erbij.

ServiŽ-Montenegro bestaat nog?
Serven en Montenegrijnen: bij het Songfestival vorige maand ontbraken ze omdat ze het niet eens konden worden wie de federatie moest vertegenwoordigen. Inmiddels is Montenegro officieel onafhankelijk verklaard, maar speelt Nederland zondag gewoon tegen het Servisch-Montenegrijnse elftal. Nova was bij het trainingskamp van het team dat eigenlijk niet meer bestaat.

Verder de vaste rubriek De wereld in anderhalve minuut, waarin Nova de belangrijkste actualiteiten samenvat, en de Politieke Barometer


Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 9 juni door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Henk Kamp. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie