Uitzending
NOVA - 8-6-2006

8-6-2006

NOVA

920 x bekeken | 0 reacties
6
Al-Zarqawi gedood
De dood van al-Qaida-leider Abu Mussab al-Zarqawi in Irak staat vast. Ook al-Qaida heeft dat op een website bevestigd. Het terreurnetwerk kondigt aan dat de strijd in Irak ook na de dood van al-Zarqawi onverminderd zal doorgaan. Vanuit Bagdad bericht de Amerikaanse correspondent Phillip Robertson, vanuit New York Twan Huys over de politieke toekomst van Bush en in de studio commentaar van Middenoosten-deskundige Robert Soeterik over de toekomst van Irak.

Tokio Hotel
In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn ze megapopulair. De singles komen daar meteen op nr. 1 binnen. Ze spelen in uitverkochte arena's en er zijn tijdschriften die hun hele inhoud aan deze band wijden. De band Tokio Hotel bestaat uit vier Duitse jongens met leeftijden tussen de zestien en achttien jaar en ze veroveren inmiddels ook Nederland. Want ook zonder de traditionele kanalen groeit de schare fans snel via MSN en internet.

A6/A9
Karla Peijs, minister voor Verkeer, begaf zich vandaag naar het hol van de leeuw. Op werkbezoek in Muiden ging ze in discussie met voor- en tegenstanders van de ondertunnelde snelweg langs het Naardermeer die de snelwegen A6 en A9 met elkaar verbindt. Inmiddels heeft ook de PvdA zich tegen de weg met tunnel gekeerd. Wim de Bie, tegenstander van het eerste uur, wilde niet met de minister in discussie.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 8 juni door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!