Uitzending
NOVA - 6-6-2006

6-6-2006

NOVA

807 x bekeken | 0 reacties
6
D66-lijsttrekker
Na de spectaculaire verkiezingen om het lijsttrekkersschap van de VVD, zijn nu de democraten van D66 van start gegaan. In NOVA vanavond het eerste tv-debat tussen Alexander Pechtold en Lousewies van der Laan, beiden kandidaat-lijsttrekker voor D66.

060606
De tekst van het bijbelhoofdstuk Openbaring 13 (vers 18) is duidelijk. Het getal van de duivel is 666. Een paar duizend christenen in Nederland hebben vanaf zes uur gisteravond hard gebeden om de kwade krachten uit de duisternis tegen te gaan. Bijvoorbeeld in Katwijk aan Zee. NOVA was erbij.

WK 2006
Terwijl Nederland discussieert of Van Basten Huntelaar alsnog naar Duitsland moet laten komen, ontdekte NOVA een betere kandidaat.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 6 juni door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Alexander Pechtold en Lousewies van der Laan. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee