Uitzending
NOVA - 7-6-2006

7-6-2006

NOVA

890 x bekeken | 0 reacties
6
Cabriomethode
De politie probeert al jaren om criminelen financieel te plukken, maar tot nog toe met weinig succes. In Amsterdam hanteert de politie nu een nieuwe methode die wťl succesvol is. Van 21 criminelen zijn inmiddels 33 dure auto's, speedboten, jetski's en vijf miljoen euro aan cash afgepakt. In de studio een gesprek met Willem Woelders, hoofd recherche politie Amsterdam-Amstelland.

Uruzgan
De Nederlandse militaire missie in Uruzgan wordt een vechtmissie. Het oplaaiende geweld in Afghanistan is een goede reden om die missie weer ter discussie te stellen, zei D66-minister Pechtold gisteren in NOVA. In NOVA vanavond een overzicht van de strijd in Afghanistan van de afgelopen tien dagen. In de studio reageert Hans Couzy, voormalig Chef Defensie Staf.

Koningin Paola
Paola werd koningin van BelgiŽ toen Boudewijn overleed. De van oorsprong Italiaanse moest na haar huwelijk met prins Albert wennen in een koud land waar Franstaligen en Vlamingen langs elkaar heen leven. Gisteren zond de Belgische televisie een uniek portret uit van koningin Paola, geÔnterviewd door drie van haar vriendinnen. In het Italiaans, Frans en Nederlands.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 7 juni door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Hans Couzy.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!