Uitzending
NOVA - 6-4-2006

6-4-2006

NOVA

845 x bekeken | 0 reacties
6
Mark Rutte
De strijd tussen Mark Rutte en Rita Verdonk om het lijsttrekkerschap van de VVD is in alle hevigheid losgebarsten. Verdonk suggereerde gisteren dat Rutte zijn afspraken niet nakomt en trok zijn daadkracht in twijfel. Wie is Rutte nu eigenlijk? Vanavond is hij te gast in de studio. Verder laat Geert Dales, burgemeester van de gemeente Leeuwarden en voorzitter van de VVD-commissie die het Liberaal Manifest schreef, zijn licht schijnen over de campagnes van de kandidaat-lijsttrekkers.

Eerherstel voor Judas
Geen verrader, maar de belangrijkste volgeling van Jesus die Jesus uitleverde om zijn ware goddelijke aard vrij te maken. Dat is Judas' ware aard volgens het vandaag openbaar gemaakte Judas-Evangelie, een Koptische tekst uit de vierde eeuw. In NOVA exclusieve fragmenten uit de documentaire The Gospel of Judas.

Presentatie: Clairy Polak en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 6 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Geert Dales en Mark Rutte. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Pim van Galen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie