Uitzending
NOVA - 3-4-2006

3-4-2006

NOVA

1126 x bekeken | 0 reacties
6
Hypotheekrenteaftrek op de schop
Huizenbezitters zijn de onderzekerheid over het voortbestaan van de hypotheekrenteaftrek zat. Ze willen duidelijkheid van de politiek. NOVA komt met onthullende gegevens over de hypotheekrente-aftrek.

Nieuwe gouverneur Uruzgan
Het was de belangrijkste voorwaarde voor het sturen van Nederlandse militairen naar de Afghaanse provincie Uruzgan: vervanging van de omstreden gouverneur Jan Mohammed. Mohammeds opvolger Abdul Hakim Munib is volgens Den Haag een betrouwbaar man waar de Nederlanders op moeten gaan bouwen. Maar wat blijkt: Munib was allesbehalve een kleine jongen onder het schrikbewind van de Taliban. Een portret.

Sam Pormes
Een impasse bij GroenLinks: voorzitter Herman Meijer stapt op omdat de vorig jaar geroyeerde senator Sam Pormes - die de partij onjuist zou hebben ge´nformeerd over zijn verleden - terug mag komen in de Eerste Kamer. Maar de overige GroenLinks-senatoren hebben geen vertrouwen in Pormes, die zijn zetel weigert op te geven. Sam Pormes reageert in de studio.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 3 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Sam Pormes.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen Úcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!