Uitzending
NOVA - 30-3-2006

30-3-2006

NOVA

1000 x bekeken | 0 reacties
4
Edwin en Margarita weer in gevecht
Edwin de Roy van Zuydewijn stond vandaag weer in de rechtszaal tegenover prinses Margarita. Dit keer eist Margarita de opnames en transcripties van een gesprek met koningin Beatrix. De Roy van Zuydewijn ontkent dat hij deze in zijn bezit heeft. In de studio reageert Egbert Dommering, hoogleraar Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Seksuele intimidatie bij de marine
Matroos Pascal van der Wielen werd verkracht, aangerand en seksueel geïntimideerd bij de marine. De psychische gevolgen daarvan werden hem bijna fataal.

Den Haag Vandaag: Verdonk lijsttrekker?
Minister Verdonk van Vreemdelingenzaken maakte vanochtend in het radioprogramma De Ochtenden (EO) bekend dat ze overweegt zich kandidaat te stellen voor het lijsttrekkerschap van de VVD. Vanuit Den Haag het laatste nieuws én de uitslag van een Interview/NSS-onderzoek naar de voorkeur van de Nederlandse bevolking: Verdonk of Rutten.

Terroristische dreiging lokaal georganiseerd
Het nog steeds substantiële gevaar van terrorisme in Nederland komt vooral van lokaal in Nederland georganiseerde netwerken of cellen. Die kunnen binnen korte tijd overgaan tot geweld, zonder aansturing van buitenaf. Dit is één van de belangrijkste bevindingen in een rapport die de AIVD vandaag naar minister Remkes stuurde. Een verslag.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 30 maart door de VARA, de NPS, de EO en de NOS. Te gast was Egbert Dommering. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!