Uitzending
NOVA - 8-4-2006

8-4-2006

NOVA

812 x bekeken | 0 reacties
6
Veelplegers
Politie en justitie maken grootscheeps jacht op zo'n 20.000 veelplegers. Zij zijn samen verantwoordelijk voor meer dan 65% van alle criminaliteit. De tweeŽntwintigjarige Dries was zo'n veelpleger; verslaafd aan drugs, alcohol en geld en gespecialiseerd in gewapende roofovervallen, afpersing en prostitutie. Hulpverlening haalde niets uit.

VVD-bijeenkomst
De VVD-partijraad kwam vanochtend in Ermelo bijeen om te praten over Europa. Maar omdat ook kandidaatlijsttrekkers Rita Verdonk en Mark Rutte zich onder de sprekers bevonden, was de belangrijkste kwestie: wie moet het worden?

Verkiezingen ItaliŽ
De Italiaanse verkiezingen morgen en maandag kunnen het einde betekenen van het tijdperk Berlusconi. Zijn uitdager Romano Prodi heeft al tijden een kleine maar constante voorsprong in de peilingen. Gisteren gaf Silvio Berlusconi voor het eerst toe dat er een kans bestaat dat hij de verkiezingen verliest. Niettemin zocht hij, om z'n kansen te vergroten, steun bij de omstreden politica Alessandra Mussolini, kleindochter van 'il Duce'.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 8 april door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!