Uitzending
NOVA - 4-4-2006

4-4-2006

NOVA

964 x bekeken | 0 reacties
6
Verdonk doet het
Rita Verdonk, VVD-minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie, heeft de knoop doorgehakt. Zij doet het en neemt de handschoen op tegen haar partijgenoten Mark Rutte en Jelleke Veenendaal om het lijsttrekkerschap van de VVD.

Vreemdelingen
Minister Verdonk treedt hard op tegen criminele illegalen en vermeende terroristen. In toenemende mate worden ze Nederland uitgezet. In NOVA de cijfers en een aantal voorbeelden uit de praktijk. In de studio reageert hoogleraar vreemdelingenrecht, Anton van Kalmthout.

Strafeis Ahold
Vandaag formuleert het Openbaar Ministerie de strafeis tegen de voormalige top van Ahold. Het supermarktconcern zou jarenlang de volledige omzet van gezamenlijke dochterbedrijven in Zuid-Amerika en Europa ten onrechte als concernomzet hebben gepresenteerd. In de studio reageert Jeroen Smit, schrijver van boek Het drama Ahold. Hij volgt voor NOVA het proces.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 4 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Jeroen Smit. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie