Uitzending
NOVA - 25-10-2006

25-10-2006

NOVA

813 x bekeken | 0 reacties
6
Amsterdamse portier leert probleemjongeren hoe het wel moet
Sad Bensallam is al zeventien jaar portier in Amsterdam. In z'n vrije tijd begeleidt hij Marokkaanse probleemjongeren. Van hem willen ze wel wat aannemen. Dat komt door zijn gezag en z'n ervaringen. Dit jaar kreeg hij een prijs voor zijn verdienste voor de Marokkaanse samenleving. Een portret.

Den Haag Vandaag: debat Schipholbrand
De Tweede Kamer wil dat het kabinet alsnog politieke verantwoording aflegt voor de fouten van de overheid die hebben geleid tot de fatale Schipholbrand. Een verslag. En een verslag vanuit Harderwijk, waar Jan Peter Balkenende zijn verkiezingscampagne start.

Irak
Peter Galbraith was Amerikaans ambassadeur in Europa en werkte voor de Verenigde Naties. Voor de Amerikaanse senaat rapporteerde hij over de schending van de mensenrechten in Irak. Ook leefde hij een paar jaar in het Koerdische noorden van Irak. Galbraith publiceert de laatste jaren over de Amerikaanse buitenlandse politiek in het algemeen en over Irak in het bijzonder. NOVA sprak met hem.

Presentatie: Clairy Polak en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 25 oktober door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Pim van Galen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee