Uitzending
NOVA - 1-11-2006

1-11-2006

NOVA

740 x bekeken | 0 reacties
6
Den Haag Vandaag: zorgen bij de VVD
Bij de VVD maken ze zich zorgen over de tegenvallende score in de opiniepeilingen. Wat doe je dan als lijsttrekker? De VVD heeft sinds de jaren zeventig verkiezingen gewonnen en verloren. Lijsttrekkers als Wiegel, Nijpels en Bolkestein vierden successen. Voorhoeve, Dijkstal en Van Aartsen verloren vooral. In welk rijtje komt Mark Rutte? Mark Rutte reageert in de studio.

Illegale sigaretten
De Nederlandse markt wordt ermee overspoeld. Het kost de fiscus miljoenen en het is ook nog levensgevaarlijk. Want al zijn ze niet van de echte merken te onderscheiden, de illegale sigaretten bevatten nog veel meer gifitge stoffen dan gewone sigaretten.

Guillermo Arriaga, u kent hem (nog) niet
Hij schreef het scenario voor films als 21 grams en Amores Perros. Guillermo Arriaga, op dit moment één van de belangrijkste scenarioschrijvers in Hollywood. Toch kent vrijwel niemand hier zijn naam. Guillermo Arriaga was in Nederland om daar verandering in te brengen. Morgen gaat het door hem geschreven Babel in première, met onder anderen Brad Pitt in de hoofdrol.

Presentatie: Joost Karhof en Nynke de Zoeten.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 1 november door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Mark Rutte. De presentatie was in handen van Joost Karhof en Nynke de Zoeten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie