Uitzending
NOVA - 26-10-2006

26-10-2006

NOVA

779 x bekeken | 0 reacties
6
Nieuwe feiten over Jan Dirk Paarlberg
In Nova vanavond nieuwe feiten over multi-miljonair Jan Dirk Paarlberg. Volgens justitie maakt hij deel uit van de criminele organisatie van Willem Holleeder. Nova kreeg inzage in de verhoren van Paarlberg, en kwam erachter dat de politie hem van meerdere strafbare feiten verdenkt.

Den Haag Vandaag
Op verzoek van acht politieke partijen heeft het Centraal Planbureau (CPB) de economische effecten van hun verkiezingsprogramma in beeld gebracht. De analyse laat zien dat elke voorgenomen beleidsmaatregel voordelen n nadelen heeft. Een verslag.

Verder: vandaag presenteert Charles Groenhuijsen zijn nieuwe boek 'Leve Nederland', waarin hij probeert voor het voetlicht te brengen wat er allemaal wl goed gaat in Nederland.

Jan Pronk bij Kofi Annan
Secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan spreekt vandaag met Jan Pronk over diens uitwijzing uit Soedan. Correspondent Twan Huys doet verslag vanuit New York.

Presentatie: Joost Karhof en Nynke de Zoeten.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 26 oktober door de VARA en de NPS. Te gast was Charles Groenhuijsen. De presentatie was in handen van Joost Karhof en Nynke de Zoeten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie