Uitzending
NOVA - 31-10-2006

31-10-2006

NOVA

855 x bekeken | 0 reacties
6
Ouderen verdwalen in ziekenhuis
Hoe ouder mensen worden, hoe meer zorg ze nodig hebben. Dat is geen nieuws. Maar daarom is het wel opvallend dat specialisten in ziekenhuizen de bij hen bekende informatie nauwelijks of niet met collega's delen. Het gevolg is dat veel patiënten op leeftijd niet bij één, maar twee, drie of meer artsen in behandeling zijn. Met alle vervelende gevolgen van dien.

Sjeik Fawaz geeft uitleg over haatpreek
Sjeik Fawaz van de As-Soennah-moskee in Den Haag heeft Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali een paar weken voor de moord op Van Gogh in een preek vervloekt. Dat blijkt uit De Volkskrant, die de preek vandaag publiceerde. NOVA ging vanmiddag naar Sjeik Fawaz en vroeg hem zijn preek uit te leggen.

Den Haag Vandaag: laatste dag Weisglas
Hij noemt het steevast de mooiste baan ter wereld. Den Haag Vandaag volgde Frans Weisglas op zijn laatste dag als voorzitter van de Tweede Kamer. En verder: Minister Hirsch Ballin lichtte de Tweede Kamer vorige week verkeerd in over de Schipholbrand. Vandaag verantwoordde hij zich daarvoor in een spoeddebat in de Tweede Kamer. Ook werd hij aan de tand gevoeld over opnieuw een ontsnapte tbs'er.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 31 oktober door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie