Uitzending
NOVA - 23-9-2009

23-9-2009

NOVA

900 x bekeken | 0 reacties
8
Wat ging er mis bij TEG?
Het bedrijf The Entertainment Group (TEG) van Marco Borsato is failliet. De concertenreeks Symphonica in Rosso kon alleen gered worden door de concurrerende concert-organisator MOJO. Waar ging het mis met Borsato's succesvolle bedrijf? NOVA vraagt het aan Leon Ramakers, directeur van MOJO.

Kinderen met astma vaak onnodig in ziekenhuis
Jaarlijks komen vierduizend kinderen met een acute astma-aanval in het ziekenhuis terecht. Dit is pijnlijk, slecht voor de longen en bovendien onnodig, zo blijkt nu uit onderzoek van het Astma Fonds. Veel aanvallen kunnen voorkomen worden als huisartsen en beter opletten en ouders zich beter houden aan de medicijnvoorschriften.

Minister zet rechters buitenspel
Minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie, CDA) wil dat het OM voortaan zelf beslist over verlof van gedetineerden, in plaats van de rechter. Hij zei dat vanmorgen in een debat over de ontsnapping van de vrouwenhandelaar Saban B. Passeert hij daarmee de rechterlijke macht? NOVA peilt de reacties in Den Haag.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 23 september door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Ernst Hirsch Ballin. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie