Uitzending
NOVA - 23-2-2006

23-2-2006

NOVA

1013 x bekeken | 0 reacties
6
Tocht door Maastricht
Als we het over Maastricht en burgemeester Leers hebben denken we al snel aan de drugsproblematiek in die stad. Maar op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen blijkt dat ook op daklozenopvang en het armoedebeleid wel wat is aan te merken. Een tocht door de stad.

De KNVB, Johan Cruijff en allochtone sporters
De KNVB wil de komende jaren 25.000 nieuwe allochtone leden werven. Volgens de voetbalbond is sport de sleutel tot integratie. In Utrecht werd daarom een zogenoemd Cruijff-court geopend. Johan Cruijff kwam het sportveld zelf openen en sprak met NOVA over de plannen van de KNVB.

Cees van der Hoeven
Oud-Ahold-topman Cees van der Hoeven moet zich begin volgende maand voor de rechter verantwoorden voor zijn rol in het wereldwijde boekhoudschandaal. Wat staat er op het spel? Wat betekent een eventuele veroordeling voor het Openbaar Ministerie, Van der Hoeven en het bedrijfsleven in het algemeen?

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 23 februari door de VARA en de NPS. Te gast was Johan Cruijff. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie