Uitzending
NOVA - 9-3-2006

9-3-2006

NOVA

1263 x bekeken | 0 reacties
6
Mark Rutte
Hij staat in VVD-kringen bekend als een politiek wonderkind: Mark Rutte, sinds vandaag kandidaat-lijsttrekker voor de VVD. In NOVA zijn visie op de omstreden VVD-campagne en zijn plannen voor de toekomst.

De macht van de farmaceutische industrie
De farmaceutische industrie paait huisartsen met als nascholingscursussen verkapte snoepreisjes. De marketingkosten komen uiteindelijk voor rekening van de patiŽnt. Dat schrijft onderzoeksjournalist Joop Bouma. Minister Hoogervorst wil dat de Inspectie voor de Gezondheidszorg een onderzoek instelt.

Rechtszaak Ahold
Oud-Ahold topman Cees van der Hoeven erkende vandaag voor de rechter dat hij commissarissen en accountants van het supermarktconcern onvoldoende heeft ingelicht over het bestaan van geheime contracten. Financieel journalist Jeroen Smit, auteur van het boek Het drama Ahold, becommentarieert voor NOVA de loop van het proces.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 9 maart door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Mark Rutte en Jeroen Smit. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie