Uitzending
NOVA - 11-3-2006

11-3-2006

NOVA

782 x bekeken | 0 reacties
6
Overlijden Milosevic
De onverwachte dood van Slobodan Milosevic betekent het voortijdig einde van wat een historisch proces moest worden. De internationale pers stroomde dan ook naar Den Haag, de plaats van het Internationale JoegoslaviŽ-Tribunaal, en naar de strafgevangenis in Schevingen waar Milosevic vanochtend dood in zijn cel werd aangetroffen. NOVA vanavond over de vraag wat het betekent dat een historisch proces tegen de voormalige president van JoegoslaviŽ en ServiŽ moet stoppen. Verder een gesprek vanuit Belgrado met DaniŽl Bukumirovic, journalist bij het Servische televisiestation B92. In de studio Geert-Jan Knoops, advocaat bij onder meer het JoegoslaviŽ-Tribunaal en Heikelien Verrijn Stuart, jurist.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 11 maart door de VARA en de NPS. Te gast waren Geert-Jan Knoops en Heikelien Verrijn Stuart. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee