Uitzending
NOVA - 22-2-2006

22-2-2006

NOVA

777 x bekeken | 0 reacties
6
Bestuurscrisis in Delfzijl
Delfzijl is het Sicilië aan de Eems. Zo typeerde de zojuist vertrokken burgemeester Maritje Appel de gemeente die de afgelopen jaren van de ene in de andere crisis belandde. In vier jaar tijd versleet Delfzijl vijf burgemeesters. En gisteren traden alle wethouders af. Een burgeractiegroep die in de huidige partijen geen toekomst ziet, riep burgers op om vanavond, voor de raadsvergadering, uit protest met witte zakdoekjes te komen zwaaien.

Groen licht voor vaccinatie
Nederland mag hobby- en vrije-uitloopkippen vaccineren tegen de vogelgriep. Een comité van experts uit de 25 EU-landen ging daar vandaag mee akkoord. Minister Cees Veerman (Landbouw) reageert in de studio.

Op pad met Nawijn
Hilbrand Nawijn, oud-minister en tegenwoordig zijn eigen Tweede Kamerfractie met Groep Nawijn, probeert onder eigen naam ook voet aan de grond te krijgen in de lokale politiek. In zijn woonplaats Zoetermeer voert hij actief campagne om - je weet maar nooit of het nodig is - meer naamsbekendheid te krijgen.

Presentatie: Paul Witteman en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 22 februari door de VARA en de NPS. Te gast was Cees Veerman. De presentatie was in handen van Paul Witteman en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie