Uitzending
Moraalridders - Henk Vreekamp, Henk Bleker, Kees van der Staaij

Henk Vreekamp, Henk Bleker, Kees van der Staaij

Moraalridders

6-10-2010

| 2412 x bekeken | 0 reacties
7
In Moraalridders dominee Henk Vreekamp, SGP-leider Kees van der Staaij en CDA-partijvoorzitter Henk Bleker.

Henk Vreekamp
De moord op de 14-jarige Dirk Post is gepleegd tijdens een uit de hand gelopen occult spelletje van Urker jongeren in het plaatselijke bos. Henk Vreekamp, kenner op het gebied van de verhouding tussen magie en christelijk geloof, vindt dat de kerken hier serieus werk van moeten maken. 'Leg uit wat het is en gooi de zaak open', aldus Vreekamp.

Henk Bleker
Henk Bleker heeft als interim-partijvoorzitter van het CDA een roerige tijd achter de rug. Hij loodste het CDA door een diepe crisis en een drukbezocht partijcongres. Het leverde hem veel bewondering op, van zowel voor- als tegenstanders. De vraag is: wat gaat Bleker nu doen? Trekt hij zich weer terug in het hoge noorden of stapt hij in het nieuwe kabinet?

Kees van der Staaij
SGP-leider Kees van der Staaij werd de afgelopen tijd herhaaldelijk genoemd als partner van het kabinet Rutte-Verhagen. Als de CDA-dissidenten Koppejan en Ferrier tegen zouden stemmen zou zijn partij in beeld komen als gedoogpartij. Maar waarom heeft Van der Staaij zoveel vertrouwen een coalitie die samenwerken wil met de PVV?

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Henk Vreekamp, Henk Bleker, Kees van der Staaij is uitgezonden op woensdag 6 oktober door de EO. Te gast waren Henk Bleker, Henk Vreekamp en Kees van der Staaij. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie