Uitzending
Moraalridders - Theo Hiddema, Arjan Erkel, Marcia Nieuwenhuis

Theo Hiddema, Arjan Erkel, Marcia Nieuwenhuis

Moraalridders

27-10-2010

| 3728 x bekeken | 0 reacties
7
In Moraalridders advocaat Theo Hiddema, publicist en spreker Arjan Erkel en parlementair journaliste Marcia Nieuwenhuis van De Pers

Theo Hiddema
Het proces tegen Wilders ligt op zijn gat. De rechters konden de schijn van partijdigheid niet wegnemen en dus moeten er nieuwe rechters komen. Maar hoe moet het nu verder met deze zaak: alles overnieuw, of er helemaal niet meer aan beginnen? Daarover vanavond in Moraalridders strafpleiter Theo Hiddema
En hoe heeft Hiddema, PVV-aanhanger, vandaag gekeken naar de regeringsverklaring van het nieuwe kabinet. Heeft dit kabinet, waaraan ook de PVV meewerkt, hem gebracht wat hij er van verwacht had?

Arjan Erkel
Maandag werd een Nederlandse hulpverlener samen met zijn chauffeur ontvoerd in het noorden van Afghanistan. De ontvoerders zijn mogelijk criminelen die uit zijn op losgeld.
De Nederlander werkt als hulpverlener voor een christelijke organisatie. Arjan Erkel werd in 2002 ontvoerd in Dagestan. Ruim 600 dagen was hij in handen van Tsjetsjeense rebellen. Wat doe je als je zoiets overkomt en wat doe je vooral niet?

Marcia Nieuwenhuis
Twee dagen lang werd er druk gedabateerd in de Tweede Kamer. Premier Rutte verdedigde zijn regeerakkoord, maar werd hard aangevallen door de oppositie. Vooral de gedoogrol van de PVV lag onder vuur. Hoe hield Rutte zich? In Moraalridders parlementair journaliste Marcia Nieuwenhuis.

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Theo Hiddema, Arjan Erkel, Marcia Nieuwenhuis is uitgezonden op woensdag 27 oktober door de EO. Te gast waren Theo Hiddema, Arjan Erkel en Marcia Nieuwenhuis. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie