Uitzending
Moraalridders - Ernst van den Hemel, Martijn van Helvert, Semra Çelebi

Ernst van den Hemel, Martijn van Helvert, Semra Çelebi

Moraalridders

10-11-2010

| 3101 x bekeken | 0 reacties
5
In Moraalridders de Limburgse CDA-lijsttrekker Martijn van Helvert, filosoof en kraker Ernst van den Hemel en Semra Çelebi.

Martijn van Helvert
Is het CDA nu voor of tegen een verlaging van de abortusgrens? De Limburgse CDA-lijsttrekker Martijn van Helvert vindt zijn eigen partij veel te vaag en schreef een boze brief.

Semra Çelebi
Jarenlang droeg zij uit volle overtuiging een hoofddoek. Ze was een trotse moslima die opkwam voor de rechten van moslims in Nederland. Twee jaar geleden deed ze haar hoofddoek af tot schande van haar Turkse familie. Het kost haar veel, maar Semra Celebi zet door want ze heeft een missie.

Ernst van den Hemel
Zijn kraakpand 'Schijnheilig' mag van de rechter niet ontruimd worden, dus voorlopig zit kraker Ernst van den Hemel nog riant in een huis dat niet van hem is. Wat heeft hij daar eigenlijk te zoeken?

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Ernst van den Hemel, Martijn van Helvert, Semra Çelebi is uitgezonden op woensdag 10 november door de EO. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie