Uitzending
Moraalridders - Henk Bleker, Chris Hölsken, Bryan Rookhuijzen

Henk Bleker, Chris Hölsken, Bryan Rookhuijzen

Moraalridders

29-9-2010

| 3191 x bekeken | 0 reacties
7
In Moraalridders CDA-voorzitter Henk Bleker, pedojager Chris Hölsken en korpschef Bryan Rookhuijzen.

Henk Bleker
In Moraalridders ook aandacht voor de ontwikkelingen in Den Haag. De fracties van het CDA, de VVD en de PVV vergaderden urenlang over het coalitieakkoord. Vooral bij het CDA is die vergadering spannend. Vanavond live vanuit Den Haag: CDA-voorzitter Henk Bleker. Wat verwacht hij van het komende CDA-congres?

Chris Hölsken
Pedojager Chris Hölsken deed alles om verdachte pedo's aan te pakken. Hij zette namen, foto's en adressen van verdachte pedo's op het internet, mobiliseerde complete wijken met flyeracties en demonstraties en is een aantal keren fors op de vingers getikt door de rechter. Maar nu heeft hij spijt van zijn eerdere acties. Wat is er gebeurd? En hoe kijkt hij nu tegen pedoseksuelen aan?

Bryan Rookhuizen

Agenten in Rotterdam zijn verplicht jaarlijks minstens 120 bekeuringen uit te delen. Ze moeten daarvoor zelfs een contract ondertekenen. Als agenten geen 120 boetes uitdelen, riskeren ze een salarisverhoging mis te lopen. De Telegraaf bracht dit nieuws afgelopen zaterdag. De agent als bonnenmachine? Korpschef Limburg Noord, Bryan Rookhuijzen vertelt in Moraalridders hoe het zit

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Henk Bleker, Chris Hölsken, Bryan Rookhuijzen is uitgezonden op woensdag 29 september door de EO. Te gast was Henk Bleker. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie