Uitzending
M. - 23-5-2019

23-5-2019

M.

1153 x bekeken | 0 reacties
5
Sinds 2012 verovert Douwe Bob onze harten. Hij won 'De beste singer-songwriter van Nederland' en in 2016 stond hij op het Eurovisie Songfestival. Nu heeft Douwe Bob een rol in romcom 'Singel 39' Ún de titelsong 'Consider' komt van zijn nieuwste album 'The Shape I'm In'.

Het ziet er zo makkelijk uit, vooral als Robert ten Brink het doet. Maar wat is een quiz leiden een vak apart. Quizmaster Robert ten Brink komt terug met BankGiro Miljonairs en legt uit hoe je de kandidaat en kijker gek maakt van spanning.

Vandaag zijn de Europese Verkiezingen in Nederland, maar jongeren voelen zich niet vertegenwoordigd in Brussel. Gaan ze wel stemmen? Titia Hoogendoorn, Devika Partiman en Lisette van Eijk doen er met 'Go Vote' alles aan om jongeren naar de stembussen te krijgen.

Hoe er met de slachtoffers van aardbevingen in Groningen wordt omgegaan, is een schending van de mensenrechten. Dat stellen boegbeeld van de Groningse gedupeerden Annemarie Heite, mensenrechtenadvocaat Jan van de Venis en strafrechtadvocaat Gerard Spong.

In deze uitzending van M. waren Douwe Bob Posthuma, Gerard Spong, Robert ten Brink en Titia Hoogendoorn te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op donderdag 23 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie