Uitzending
M. - 30-5-2019

30-5-2019

M.

1308 x bekeken | 0 reacties
5
De 15-jarige Marwan overleed deze week, vermoedelijk door zelfdoding. Schoolgenoten melden dat hij erg gepest zou zijn. Welke signalen kunnen ouders en leraren herkennen? Marwan's Taekwondoleraar Manuel Pohan, Matijs Lips en Gerard & Ingrid van Beelen praten erover.

Over acht dagen start de FIFA Women's World Cup! Waar het hele land nu achter de Oranje Vrouwen staat, weten maar weinigen met wie en vooral hoe het allemaal begon. De eerste elf zijn te gast en vertellen over hoe zij de weg 46 jaar geleden hebben vrijgemaakt voor het Nederlandse Vrouwenvoetbal!

Al jaren denken we dat ze er ongeveer zo uitzien, maar klopt het? Binnen 20 jaar weten we het misschien: astrobioloog Inge Loes ten Kate gaat met NASA op zoek naar buitenaards leven. Maar vinden ze ons niet eerder? Anna Gimbrere sluit dat niet uit!

In deze uitzending van M. was Anna Gimbrere te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op donderdag 30 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie