Uitzending
M. - 24-5-2019

24-5-2019

M.

1288 x bekeken | 0 reacties
5
Emotioneel kondigde de Britse premier Theresa May aan af te treden. Ze probeerde brexit uit te voeren, maar stuitte op muren van onwil in het Lagerhuis. Met Eerste Kamerlid Annemarie Jorritsma (VVD) en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer blikken we terug op de politieke teloorgang.

In Nevermind the 90's kijken we vol nostalgie terug op de jaren 90. Deze week zoomen we met Radio 10-dj Gerard Ekdom en zangeres Patricia van Haastrecht in op het genre waar iedereen wel een keer keihard op mee heeft gezongen: de powerballad!

De uitslag van gisteren is verrassend pro-Europa. Zetten wij de toon voor de rest van de EU? In het M-Panel discussiėren Europarlementariėr Paul Tang, politiek verslaggever bij de NOS Marleen de Rooy, Brussel-correspondent Arjan Noorlander en JOVD-voorman Splinter Chabot.

In deze uitzending van M. waren Annemarie Jorritsma, Gerard Ekdom, Ilja Leonard Pfeijffer en Paul Tang te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op vrijdag 24 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie