Uitzending
M. - 29-5-2019

29-5-2019

M.

1495 x bekeken | 0 reacties
5
Het rommelde al langer in de fractie van GroenLinks, maar gisteren ging de kogel toch Úcht door de kerk: Zihni ÷zdil moet vertrekken. Samen met Geerten Waling, Thijs Broer en Fabian van Hal bespreken we het vertrek. Is er nog ruimte voor vrijdenkers in de politiek?

Meer dan 120 mensen met een beperking zagen de titel Minister van Gehandicaptenzaken wel zitten. Na een strenge procedure zijn er nog zes kandidaten in de race. Samen met initiator Lucille Werner schuiven ze straks aan om te laten zien waarom zij de nieuwe minister moeten worden!

Bij Amerikanen hoef je 'The Central Park Five' maar te noemen en ze weten gelijk waar het over gaat. Nu komt er een Netflix-serie. Voor advocaten als Natacha Harlequin en Sidney Smeets is deze beruchte zaak hÚt voorbeeld van wat er mis is met het Amerikaanse rechtssysteem.

We breken vanavond de week doormidden met 'Nevermind the 90's'! Deze keer neemt LAKSHMI ons mee in de Dit-is-M-tijdmachine, terug naar de nostalgische jaren '90!

In deze uitzending van M. was Lucille Werner te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 29 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie