Uitzending
M. - 21-5-2019

21-5-2019

M.

1177 x bekeken | 0 reacties
4
Gisteravond veroverde Dermot Kennedy nog de harten van zijn fans in Duitsland, vandaag staat de Ierse singer-songwriter bij ons in de M-studio! En ja, daar hebben wij heel veel zin in!

Pulp Fiction sloeg 25 jaar geleden in als een bom. Nu gaat Quentin Tarantino's nieuwste film, Once Upon A Time in Hollywood, op het Festival de Cannes in première. Wat is de magie van Quentin Tarantino? Martin Koolhoven legt het straks haarfijn uit.

Treedt de zoveelste VVD'er, staatssecretaris Mark Harbers, straks af? Tom-Jan Meeus, Marleen de Rooy en Jan Driessen schuiven aan.

Meer dan honderd jihadistische aanslagen in het Westen de afgelopen vijftien jaar, meldt de AIVD. Hoe wordt er omgegaan met de slachtoffers? En is er genoeg nazorg aanwezig? Ferry Zandvliet en Gabriella van Rosmalen hebben allebei een aanslag meegemaakt en vertellen erover.

In deze uitzending van M. waren Mark Harbers, Martin Koolhoven en Quentin Tarantino te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 21 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie