Uitzending
M. - 22-5-2019

22-5-2019

M.

1120 x bekeken | 0 reacties
5
Morgen stemmen we voor een nieuw Europees Parlement, maar eerst gaan Thierry Baudet van het Forum voor Democratie en minister-president Mark Rutte van de VVD in debat over de EU. Publicist Bas Heijne en Yoeri Albrecht van De Balie praten over hét gevecht tussen de belangrijkste mannen op rechts.

Minister Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, laat vandaag weten dat alle onvrijwillige seks strafbaar moet worden middels een nieuwe wet. Nu is seks onder dwang alleen strafbaar, maar straks moet ook seks tegen de wil in en seksuele intimidatie strafbaar worden. De minister is te gast.

De mannen van Bureau Sport gaan weer de planken op! Met 'Bureau Sport XXL' staan ze 29 mei in theater Carré. Maar er is meer: Erik Dijkstra en Frank Evenblij zijn tijdens het WK2019 elke dag te horen op de radio én ze hebben een lied geschreven voor de Oranje Leeuwinnen!

In deze uitzending van M. waren Bas Heijne, Erik Dijkstra, Frank Evenblij en Yoeri Albrecht te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 22 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie