Uitzending
M. - 28-5-2019

28-5-2019

M.

1340 x bekeken | 0 reacties
5
Over tien dagen is het zover: De OranjeLeeuwinnen trappen het FIFA Women's World Cup af in Frankrijk. Hoofdredacteuren van Hard Gras Henk Spaan en Hugo Borst komen met een speciale editie van het blad. Ze schuiven aan met schrijfster Anna Enquist en VK-correspondent Suse van Kleef.

De Nederlandse Benny Sings is in korte tijd een internationale ster geworden. Hij is de eerste Nederlander ooit die een 'Tiny Desk Concert' van de Amerikaanse zender NPR heeft opgenomen. Hij speelt zijn hit 'Not Enough'.

De moordzaken van Thijs H. en Michael P. domineren vandaag het nieuws. Forensisch psychiater Hjalmar van Marle en misdaadjournalist Yelle Tieleman praten over deze ontwrichtende zaken. Wat weegt zwaarder: het recht van de verdachte of het maatschappelijk belang?

Drie jaar geleden luidde het Nederlands Fotomuseum de noodklok: kleurenfoto's van Ed van der Elsken dreigden verloren te gaan. De ruim 45.000 beschimmelde foto's zijn nu gered door restaurator Katrin Pietsch. Directeur Birgit Donker en kleindochter Zea van der Elsken schuiven aan bij

In deze uitzending van M. waren Anna Enquist, Henk Spaan, Hugo Borst, Benny Sings, Birgit Donker, Ed van der Elsken en Hjalmar van Marle te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 28 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie