Uitzending
Kunststof TV - 7-9-2008

7-9-2008

Kunststof TV

852 x bekeken | 0 reacties
7
Raoul Heertje
Stand-upcomedian en panellid van Dit was het nieuws. Heertje is juryvoorzitter van het Theaterfestival van Nederland en Vlaanderen. Op dit festival zijn nog één keer de allermooiste voorstellingen van het afgelopen seizoen te zien. Heertje liet zich aangenaam verrassen.

José Theunissen
Doceert aan de modeacademie van de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Naar aanleiding van de tentoonstelling De Ideale Man in het gemeentemuseum Den Haag beantwoordt Theunissen de vraag: Heeft het herenkostuum eindelijk zijn langste tijd gehad?

Lenette van Dongen
Zangeres, cabaretière en columniste. En druk met het leven. Daar gaat het over in haar binnenkort te verschijnen boek en nieuwe theaterprogramma. Verder een reportage over het toneelstuk 'Haar leven haar doden' dat in de V&D van Leiden wordt gespeeld, een beeldende rondleiding over de tentoonstelling De Ideale Man in Den Haag én een liveoptreden van Lenette van Dongen.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma Kunststof TV is uitgezonden op zondag 7 september door de NPS. Te gast waren Lenette van Dongen en Raoul Heertje. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie