Uitzending
Koffietijd - Aflevering 98

Aflevering 98

Koffietijd

13-1-2016

| 1431 x bekeken | 0 reacties
5
Sacha de Boer is te gast en vertelt over het fotograferen van de veertig (oud) presentatoren van 'Met Het Oog Op Morgen' in verband met het zestigjarig bestaan van de NOS.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Een prachtige aankondiging van Hans Hogendoorn
Loretta is vereerd en dankbaar voor de prachtige aankondiging van Koffietijd van niemand minder dan Hans Hogendoorn, dé stem van Radio 1!

Waar komt Pernille eigenlijk vandaan?
Weet jij waar je vandaan komt? Wie je voorouders zijn? Pernille was benieuwd en ging op zoek naar haar verleden. Spannend!

'Ik ga samen met Rick een project doen'
Sacha de Boer en Rick Nieman zijn na 19 jaar allebei gestopt bij het nieuws. De nieuwe plannen? Samen een project doen op Cyprus!

Popsongs in een klassiek jasje
Ilse DeLange, Guus Meeuwis, O'G3NE en The Common Linnets pop- en klassieke muziek bij elkaar Carré tijdens de Nieuwjaarsconcerten van de BankGiro Loterij!

Het verhaal van Marieke en Sanne
Marieke van der Meer en Sanne Vlasklamp staan vandaag naast Caspar in de keuken. Marieke is consulent en voedingsdeskundige en Sanne is één van haar cliënten. Ze is 31 kilo afgevallen met Cambridge Weight Plan en inmiddels alweer twee jaar op gewicht.

Verslaggever Astrid live vanuit Texel
Verslaggever Astrid is op Texel. Het eiland is in rep en roer, want daar strandden gisteravond vijf potvissen.

Vier handen op één buik
In het programma Vier handen op één buik helpen bekende moeders aanstaande tienermoeders met hun zwangerschap. Twee van deze moeders, Euvgenia Parakhina Soundos El Ahmadi, schuiven bij ons aan tafel.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Sacha de Boer, Euvgenia Parakhina en Hans Hogendoorn te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 98 werd uitgezonden op woensdag 13 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!