Uitzending
Koffietijd - Aflevering 100

Aflevering 100

Koffietijd

15-1-2016

| 730 x bekeken | 0 reacties
5
Mode-expert Bastiaan van Schaik informeert ons over The Amsterdam Fashionweek en blikt vooruit op komend mode-weekend. Lone van Roosendaal vertelt over haar carrière als actrice en praat over de start van haar bed & breakfast, die zij onlangs is begonnen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Theater voor een tientje!
Zij is de baas!, Soul Brothers en Oeroeg. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van voorstellingen die vrijdag, zaterdag en zondag tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend te zien zijn. Zo'n 51 Nederlandse theaters stellen hun deuren wagenwijd open om aan iedereen te laten zien hoe leuk theater is!

Een eeuwenoud beautygeheim!
Sheaboter: misschien zegt het je wel helemaal niets. Maar als je de achterkant van je dagcrème, shampoo of lippenbalsem eens bekijkt, zie je dat sheaboter in héél veel beautyproducten is opgenomen. En waarom zou het ook niet? Zelfs Cleopatra schijnt eeuwen geleden al met dit goedje in de weer te zijn geweest.

'Klappen is not done'
Als er iemand is die wat over Fashion Week te zeggen heeft, is het Bastiaan van Schaik. Deze stylist weet altijd alles over de nieuwste trends, de coolste ontwerpers, de hipste sterren en de laatste lifestyle-weetjes. Klappen bij een fashionshow is bijvoorbeeld 'not done', vertelt hij!

Ruben maakt een alcoholvrije koffiecocktail
We zien steeds vaker cocktails in combinatie met koffie voorbij komen. Onze barista Ruben maakte al eerder een coffee tonic en een nieuwjaarskoffie met champagne, maar nu komt hij met iets nieuws. Hij verrast ons met een alcoholvrije koffiecocktail!

Astrid gaat langs bij een modeontwerper!
Vanavond zijn er weer modeshows op de Amsterdam Fashionweek. Verslaggeefster Astrid gaat langs bij een van de ontwerpers die vanavond aan de beurt is.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Lone van Roosendaal en Bastiaan van Schaik te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 100 werd uitgezonden op vrijdag 15 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie