Uitzending
Koffietijd - Aflevering 101

Aflevering 101

Koffietijd

18-1-2016

| 904 x bekeken | 0 reacties
5
Het is de Week van Nieuw Muzikaal Talent. Deze week schuift er elke week een nieuw talent aan die de nieuwe generatie in de muziekindustrie vormen. De week wordt afgetrapt met een bezoek van drie hoogleraren die lesgeven op opleidingen die betrekking hebben op de muziekindustrie. Illusionist Victor Mids is te gast om te vertellen over het tweede seizoen van 'Mindf*ck'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Het theaterweekend was een groot succes!
Zij is de baas!, Soul Brothers en Oeroeg. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van voorstellingen die dit weekend tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend te zien waren. Zo'n 51 Nederlandse theaters stelden hun deuren wagenwijd open om aan iedereen te laten zien hoe leuk theater is!

Goochelen met Victor Mids!
Quinty en Loretta doen een googcheltruc voor Victor Mids! Geheel onverwacht doet Victor zelf ook nog een truc... Onbegrijpelijk!

'Ik gebruik wetenschap n vingervlugheid'
Victor Mids verbaast heel Nederland met alweer het twee seizoen van het televisieprogramma Mindf*ck. Hij laat mensen hun voornaam vergeten, verandert snoep in geld en laat Matthijs van Nieuwkerk na een paar onthutsende trucs verbluft achter. Hoe doet hij het toch?

In deze uitzending van Koffietijd! waren Victor Mids en Matthijs van Nieuwkerk te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 101 werd uitgezonden op maandag 18 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie