Uitzending
Koffietijd - Aflevering 99

Aflevering 99

Koffietijd

14-1-2016

| 763 x bekeken | 0 reacties
5
Valerio Zeno is te gast om te praten over het programma 'Over Mijn Lijk'. En Boris Dittrich schuift aan om te praten over zijn nieuwe boek 'W.O.L.F'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Een spannende thriller van Boris Dittrich
Oud-politicus en mensenrechtenactivist Boris Dittrich schuift aan tafel. Hij heeft een heel actuele en heel spannende thriller geschreven die zich afspeelt in zijn woonplaats Berlijn.

Naar het theater voor een tientje!
Zo'n 51 Nederlandse theaters stellen hun deuren wagenwijd open om aan iedereen te laten zien hoe leuk theater is!

Een prachtige recensie voor Valerio
Voor het programma Over mijn lijk kreeg Valerio Zeno een prachtige recensie.

'Het is verdrietig, maar ook heel mooi'
Valerio Zeno vertelt ons alles over het heftige programma Over mijn lijk, waarin hij vijf ongeneeslijk zieke jongeren volgt.

Last van griep?
Niemand zit er natuurlijk op te wachten om in dit nieuwe jaar ziek te worden. Toch zijn januari en februari bij uitstek de maanden waarin traditioneel gezien behoorlijk wat griep heerst. Bijna iedereen komt dan wel eens in aanraking met een griepvirus. Griep is erg besmettelijk, maar toch wordt lang niet iedereen ziek. Wat helpt? Een goede weerstand!

Saakje maakt kruidkoek met glazuur
Bakexpert Saakje van Koopmans maakt een simpele, maar heerlijke kruidkoek met glazuur. Ze legt precies uit hoe ze de kruidkoek maakt en geeft inspirerende tips. Kijk hier voor meer Koopmans recepten!

Op kraamvisite in Capelle aan den IJssel
Vorige week donderdag beviel een vrouw op een tankstation in Capelle aan den IJssel. Onze verslaggever Astrid is gezellig op kraamvisite!

'Ik ben niet snel tevreden'
Valerio Zeno heeft tegenwoordig een eigen show, mét eigen showtrap, maar tevreden is hij nog lang niet...

In deze uitzending van Koffietijd! waren Boris Dittrich en Valerio Zeno te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 99 werd uitgezonden op donderdag 14 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie