Uitzending
Koffietijd - Aflevering 96

Aflevering 96

Koffietijd

11-1-2016

| 911 x bekeken | 0 reacties
6
Bartho Braat en Arijan van Bavel zijn te gast om te vertellen over de theatervoorstelling 'Prettig Gestoord'. Dolores Leeuwin, Jasmine Sendar en Frieda Mulisch zijn drie van de elf bekende vrouwen die naakt hebben geportretteerd voor het kunstproject: 'Hollandse Naakten'. Zij schuiven aan om over dit bijzondere project te vertellen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Het verhaal van Maartje
Voor 48% van de Nederlanders staat afvallen bovenaan het lijstje met goede voornemens. Maartje van der Roest is die strijd een jaar geleden aangegaan, en viel maar liefst 81 kilo af!

Groot fan Antoine Loogman over overlijden David Bowie
Antoine Loogman is groot fan van de zanger David Bowie. Loogman is ook schrijver van het boek Bowie op klompen. Hij vertelt in Koffietijd hoe hij het nieuws over het overlijden van de ster te horen kreeg.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Jasmine Sendar, Bartho Braat, Arijan van Bavel en Dolores Leeuwin te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 96 werd uitgezonden op maandag 11 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie