Uitzending
Koffietijd - Aflevering 94

Aflevering 94

Koffietijd

7-1-2016

| 848 x bekeken | 0 reacties
5
Vanaf deze week is het nieuwe seizoen van 'Dokter Deen' te zien bij Omroep Max. Hoofdrolspeelster Monique van de Ven en nieuwkomer Bram van der Vlugt zijn vandaag te gast om te vertellen over het nieuwe seizoen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Mannen met lef n stijl
Het Joodse duo, Benno Premsela en Max Heymans, beiden boegbeeld van een generatie kunstenaars en vormgevers die design en mode in het naoorlogs Nederland met succes op de kaart hebben gezet. Als bekende Nederlanders kwamen zij openlijk uit voor hun homoseksualiteit in een tijd en maatschappij waarin dit nog een groot taboe was. Het Joods Historische museum weidde een tentoonstelling aan deze mannen. En Vivian nam er een kijkje.

Nooit te oud om toneel te spelen!
Bram van der Vlucht is 81 jaar en geniet nog volop het toneelspelen. Hij is te zien in het nieuwe seizoen van Dokter Deen!

Fit en energiek januari in!
De eerste week van het nieuwe jaar zit er al weer op, dus dat betekent dat we druk bezig zijn met de goede voornemens. In januari willen we ons vooral graag fit en energiek voelen. We willen er weer lekker tegenaan!

Meergranenbrood met vijgen en noten
Bakexpert Hadewych van Koopmans maakt een meergranenbrood met noten en gedroogde vijgen. Dit broodje smaakt heerlijk bij de borrel, maar is ook lekker op een ander moment van de dag.

Musical Awards Gala
Gisteren was de 15e editie van het Musical Awards Gala. Het regende prijzen!

'Waarom wist ik dat niet?'
We gaan nog even wat verder terug in de tijd. Ruim veertig jaar geleden speelde Monique beroemde rollen in Turks Fruit en Sil de Strandjutter. Een periode waarin iedere man in Nederland verkering wilde met d Monique van de Ven en iedere vrouw in Nederland jou wilde zijn. Hoe ervaarde ze dat destijds?

Hoe breng je zwaar nieuws in een Jeugdjournaal?
Het Jeugdjournaal bestaat 35 jaar! Vandaag is het precies een jaar geleden: de aanslagen op het kantoor van Charlie Hebdo. Hoe breng je dit zware nieuws in een Jeugdjournaal? Waar hou je dan rekening mee?

In deze uitzending van Koffietijd! waren Bram van der Vlugt en Monique van de Ven te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 94 werd uitgezonden op donderdag 7 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie