Uitzending
Koffietijd - Aflevering 95

Aflevering 95

Koffietijd

8-1-2016

| 955 x bekeken | 0 reacties
5
Mark van Eeuwen en Maryam Hassouni zijn te gast om te vertellen over de nieuwe serie 'Flikken Rotterdam'. Naar aanleiding van de Amsterdam Fashionweek, zijn ook mode experts May-Britt Mobach en Simone Dernee te gast. Zij vertellen over de nieuwe trends en ontwerpers.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Stroop Rotterdam
Neem een Hollandse lekkernij , de stroopwafel, een leeg pand in Rotterdam en je creert een ontmoetingsplek. Dit was het idee van Rutger en Marjolein en het heet; Stroop Rotterdam.

"Dat is bullsh*t!"
Maryam Hassouni is blij dat ze eindelijk een rol heeft waarbij ze zich niet hoeft te verantwoorden voor haar etniciteit.

Afvallen met het Cambridge dieet
Aan het begin van ieder jaar nemen we het ons voor; gezonder eten, meer sporten en het dit keer echt volhouden! Ook dit jaar staat het weer met stip op nummer 1: afvallen. 24% van de Nederlander is van plan flink aan de bak te gaan. Zo ook Marthijn en Marloes, zij willen gaan afvallen met het Cambridge dieet.

Tips voor een gezond kopje koffie
Vandaag laat Ruben zien hoe je n op dieet kan n nog steeds koffie kan blijven drinken. We zijn benieuwd!

"Onze zegen heb je hoor!"
Zou Mark van Eeuwen al een vriendin hebben? Of is er iemand die kans maakt op de titel? Je hoort het in Koffietijd!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Mark van Eeuwen, Maryam Hassouni en May-Britt Mobach te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 95 werd uitgezonden op vrijdag 8 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie