Uitzending
Koffietijd - Aflevering 97

Aflevering 97

Koffietijd

12-1-2016

| 842 x bekeken | 0 reacties
7
Taalexperts Jan Dijkgraaf, Friederike de Raat en Wouter van Wingerden zijn te gast om te vertellen hoe het is gesteld met de Nederlandse taal.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Golden Globes Award met Tony Cohen
Afgelopen zondag was de Golden Globes uitreiking in Beverly Hills. Wie droeg de mooiste jurk en wie sloeg absoluut een flater? We vragen het modeontwerper Tony Cohen!

Het indrukwekkende verhaal van Lisenka
In Het mooiste meisje van de klas portretteert Jaap Jongbloed wekelijks een vrouw die vroeger het mooiste meisje van de klas was. Jaap vertelt bij ons over het indrukwekkende verhaal van Lisenka.

Wat ga je doen na je eindexamen?
Astrid doet live verslag vanuit haar eigen middelbare school in Zwijndrecht.

Onbezorgd genieten bij Villa Pardoes
Vakantiepark Villa Pardoes biedt gezinnen met een ziek kind een fantastisch en ontspannen weekje weg. Tijdens het Goed Geld Gala 2015 ontving Villa Pardoes maar liefst 515.000 euro om het park uit te breiden en op te knappen.

'Ik loop dan continue te zingen'
Jaap Jongbloed begint het jaar goed, hij is verliefd! Hij is helemaal in de wolken en zegt: 'Ik loop dan continue te zingen met een smile van hier tot hier'.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Jan Dijkgraaf en Jaap Jongbloed te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 97 werd uitgezonden op dinsdag 12 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie